Chiftele din carne de porc

de mamaieelena in Porc, 17 Ian 2012 | 4514 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g.carne de porc
  • 1 ou
  • 2 cepe mici
  • 1 cartof de marime medie(180g)
  • sare,piper,marar,patrunjel(congelat)
  • 1 felie de paine alba
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din carne de porc:

Carnea se toaca impreuna cu cartoful curatat si ceapa la fel. Felia de paine se pune la inmuiat in apa rece si apoi se stoarce si se pune in bol peste carne. Toate ingredientele se amesteca bine, mai putin uleiul care este pentru prajit. Cand totul este omogenizat se fac in maini dreptunghiuri rotunjite la capete si se pun la prajit in uleiul incins. Cand sunt gata se scot pe hartie absorbanta si se pot servi cu o garnitura de legume sau simplu cu mustar.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele din carne de porc