Chiftele din paine

de Lau in Aperitive / Garnituri, 1 Mai 2011 | 4016 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 paini
  • 500 g carne tocata
  • patrunjel verde
  • 3 oua
  • 100 ml de ulei
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • condimente
  • 2 morcovi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din paine:

Se inmoaie painea in apa (nu se lasa in apa, doar se inmoaie).

Se curata usturoiul si se piseaza, se face mujdei.

Se pune carnea intr-un lighean, se adauga painea,usturoiul,morcovul dat prin razatoare.

Se adauga si restul de ingrediente, se amesteca bine(nu se pune faina)

Se unge o tava cu unt si se fac piftele si se pun in tava si se da la cuptor .

Se intorc o singura data

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din paine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]