Chiftele din peste

de dantes in Peste, 7 Iun 2017 | 5097 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg peste
  • 100 ml ulei
  • 50 g pesmet
  • sare
  • piper
  • praf de usturoi
  • 1 ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din peste:

Pestele se curata, se dezoseaza si se da de doua ori, prin masina de tocat carne. Se amesteca cu un ou crud, sare, piper, praf de usturoi sau usturoi pisat si pesmet, se framanta totul foarte bine si se formeaza chiftelele care sunt apoi prajite, in ulei incins.

Se pot servi cu legume sotate, piure de cartofi, orez.

TIPS-URI

1

Eu am folosit merluciu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]