Chiftele la cuptor

de cristina1985 in Porc, 31 Iul 2018 | 6193 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 850 g carne de porc (pulpa) tocata
  • 1 ceapa mare
  • 1 ou
  • 5 catei de usturoi
  • 3 lg pesmet
  • sare, piper
  • ulei (pentru uns)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele la cuptor:

Ceapa se toaca marunt si se caleste, in putin ulei. Se ia de pe foc, se scurge (de ulei) si se amesteca cu carnea tocata, oul, usturoiul tocat marunt,pesmet, sare, piper.

Se fac 25 de chiftele, apoi se ung cu o pensula (cu ulei) si se introduc in cuptorul preincalzit, timp de 30 de minute,la foc mic. Apoi se scot din cuptor (pentru a nu face mizerie) se intorc cu o paleta si se ung din nou . Se pun iar in cuptor si se  lasa pana se rumenesc (inca 30 minute).

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

dantes 1

01.08.2018, 10:33

Bune!

Rocsi 1

01.08.2018, 20:25

Doar la cuptor le pregatesc si eu de ceva ani! Tare mult imi plac!

cristina1985 1

02.08.2018, 09:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]