Chiftele la cuptor

de cristina1985 in Porc, 31 Iul 2018 | 5337 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 850 g carne de porc (pulpa) tocata
  • 1 ceapa mare
  • 1 ou
  • 5 catei de usturoi
  • 3 lg pesmet
  • sare, piper
  • ulei (pentru uns)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele la cuptor:

Ceapa se toaca marunt si se caleste, in putin ulei. Se ia de pe foc, se scurge (de ulei) si se amesteca cu carnea tocata, oul, usturoiul tocat marunt,pesmet, sare, piper.

Se fac 25 de chiftele, apoi se ung cu o pensula (cu ulei) si se introduc in cuptorul preincalzit, timp de 30 de minute,la foc mic. Apoi se scot din cuptor (pentru a nu face mizerie) se intorc cu o paleta si se ung din nou . Se pun iar in cuptor si se  lasa pana se rumenesc (inca 30 minute).

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele din carne de porc, la cuptor