Chiftelute cu ciuperci

de Bucataras in Mancaruri de post, 30 Apr 2009 | 27967 vizualizari

 

Bucataras Ramona din Cimpina ne ofera o reteta gustoasa, de post.

 

INGREDIENTE

  • 500g ciuperci
  • 1 cartof
  • 3 cepe
  • 8 catei usturoi
  • 1 morcov
  • faina
  • marar
  • sare
  • piper
  • 2 felii paine
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu ciuperci:

Se curata legumele si se spala. Ciupecile, feliile de paine inmuiate in apa in prealabil se dau prin masina de tocat, se toaca ceapa si usturoiul marunt, morcovul si cartoful se dau prin razatoarea mica. Se amesteca toate legumele, se condimenteaza cu sare, piper si marar pana se omogeneaza. Se formeaza bilute, se dau prin faina si se prajesc in ulei incins. Cand sunt gata se scot pe un sevetel pentru a se absorbi uleiul. Sunt gustoase si reci. Este o reteta pe care sigur o veti pregati tot timpul anului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]