Chiftelute cu ciuperci

de Miha in Pui, 27 Mai 2009 | 6425 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 300 g ciuperci proaspete
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 2-3 linguri smantana
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ou
  • verdeata
  • sare si piper 
  • ulei pentru prajit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu ciuperci:

Ciupercile le fierbem in apa cu sare.

Ceapa taiata marunt o inabusim in ulei de masline,adaugam ciupercile si smantana.Dam cateva clocote apoi lasam la racit.

Dupa ce s-a racit punem in vasul de la robot,adaugam pieptul de pui,oul,usturoiul si verdeata.Tocam marunt,potrivim gustul de sare si piper,dupa care cu mana umeda formam chiftelutele pe care le prajim in uleiul bine incins.

Noi le-am papat cu salata de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

ala_oancea 1

28.05.2009, 09:42

Hmmm ... trebuie sa fie tare bune Am sa incerc si eu, ca n-am facut demult chiftelute. Sa vad cum ies facute in cuptor.

Flori 1

01.06.2009, 14:59

Eu as manca si prajitura cu ciuperci, asa de mult imi plac!!! Trec reteta la favorite, care-o fi nr maxim de favorite, ca la mine e jale!!!

babi5 1

06.06.2013, 12:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parjolute din carne de pasare cu sos de gogosari