Chiftelute cu dovlecel

de ionela2682 in Aperitive / Garnituri, 8 Feb 2010 | 6364 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 100 grame cascaval ras
  • 2 bucati cartofi
  • 3-4 linguri faina alba
  • 3 oua
  • dupa gust sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu dovlecel:

Se curata de coaja dovlecelul si cartofii si se rad se lasa putin la scurs dupa care se amesteca cu cascavalul,ouale, usturoiul, sarea piperul si faina cat sa iasa un aluat moale dar sa-si pastreze totusi forma.

Se iau cu lingura si se prajesc in ulei de floarea soarelui.

Eu am mai adaugat in compozitie marar tocat marunt si au iesit fffffoarte gustoase.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (4)

cory 1

14.02.2010, 11:44

bravo....eu fac separat...adica din cartofii sau chiftelute din dovlecei...tocinei cum se zice in bucovina...voi incerca si varianta asta

Dana Cristea - pusikmea 1

12.03.2010, 12:46

ionela2682 1

12.03.2010, 15:49

pai da ,dar asta e un fel de combinatie! foarte bune ies si asa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de spanac