Chiftelute de cartofi cu branza telemea la cuptor

de rivka in Aperitive / Garnituri, 7 Mar 2010 | 46962 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg jumatate de cartofi
  • 300 grame branza telemea
  • patrunjel
  • 1 lingura de pasta de ardei iuti(sambal)
  • condimente pt cartofi prajiti sau condimente dupa gust
  • piper
  • 2 oua
  • pesmet
  • 50 grame unt
  • hartie de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de cartofi cu branza telemea la cuptor:

Cartofii se curata si se fierb in oala pe aragaz ca pt puree.Se amesteca cu untul, branza faramitata, ouale, pesmet 4 , 5 linguri, patrunjelul tocat, condimentele, pasta de ardei iuti.

Cu mana se formeaza chiftelutele, se aseaza in tava pe hartie de copt, se dau la cuptorul incalzit la maxim cca 10, 15 minute pana sunt rumenite.

Se servesc calde sau reci, ca si garnitura sau simple sau cu sos de rosii cu usturoi.

Noi am servit langa schnitzel de pui, maioneza si ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi cu branza telemea la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

lauratm 1

01.07.2013, 11:21

ce buneeee !!! ms pt.reteta !

roxana_simona 1

01.07.2013, 13:46

bune

Khristiana 1

15.07.2014, 21:39

Ce bine ca nu sunt prajite in ulei! Bravo!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu legume de sezon si carne