Chiftelute de dovleac cu cascaval

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 10 Iul 2010 | 17013 vizualizari

 

este dupa reteta lui corina33,super bune au fost

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mare (cred ca a avut mai mult de 2 kg)
  • 2 oua
  • 100 cascaval ras
  • 7 linguri pesmet
  • 6 linguri faina alba
  • sare
  • piper
  • ulei pt prajit
  • patrunjel verde
  • 6 dinti de usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovleac cu cascaval:

Se curata dovlecelul si se da prin razatoarea cea mare apoi se lasa la scurs, dupa care se amesteca cu sare ,piper se framanta bine apoi se pune usturoiul pisat ,faina,cascavalul ras,oul,patrunjelul  verde tocat si pesmetul

se amesteca bine .

Se ia din compozitie cu lingura sau se uda mana cu apa si se formeaza chiftelute care se prajesc in ulei incins bine.

Sant foarte bune si gustoase,au mancat si piticii pe rupte,

Multumesc corina33 pt reteta e super buna cu siguranta am s-o repet..

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovleac cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Clatite din cartofi cu cascaval