Chiftelute de dovlecei

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2011 | 6523 vizualizari

 

Obisnuiesc sa le fac des cand piata geme de dovlecei. Sunt usoare si foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 2 cartofi
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 oua
  • 4 linguri cu faina
  • 150 g telemea rasa
  • marar proaspat
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecei:

Dovleceii si cartofii se dau pe razatoarea cu ochiuri mari, apoi se storc de tot sucul intr-un prosop.

Intr-un castron se pun legumele rase, ceapa si mararul tocate marunt, faina, telemeaua si putin piper. Sare punem doar daca branza nu e foarte sarata. Se amesteca totul foarte bine.

Intr-o tigaie de teflon se pune ulei la incins si cu lingura se pun gramajoare de compozitie care se taseaza putin. Se lasa sa se rumeneasca frumos pe ambele parti. Sunt foarte bune servite si calde si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]