Chiftelute de dovlecei cu branza

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 6 Iul 2010 | 10460 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei de marime medie
  • 1 ou
  • 2 catei de usturoi
  • 50 g branza telemea
  • 4 linguri pesmet
  • 4 linguri faina
  • sare, piper
  • ulei ptr prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecei cu branza:

Dovleceii se spala, se curata de coaja si de samburi si se dau pe razatoarea mare. Se sareaza si se pun la scurs intr-o strecuratoare cam jumatate de ora. Usturoiul se curata si se piseaza. Branza telemea se da pe razatoarea mica. Dovleacul se mai strange in maini scurgandu-se de zeama ramasa, daca este cazul.

Se bate oul si se amesteca cu dovleacul, pesmetul si faina, usturoiul pisat si branza rasa. Se condimenteaza cu sare si piper.

Se formeaza chiftelutele si se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins pana se rumenesc.Se scot pe un servetel de hartie pentru a se scurge surplusul de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecei cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Teo 1

06.07.2010, 23:40

Corina, sunt cele mai gustoase chiftelute de sezon si eu am facut de multe ori , delicioase !

nadina73 1

07.07.2010, 00:02

corina chiar am dovlecel unu mai mare ce e drept dar sa sti ca am sa fac si eu ca atre bine suna reteta ta ,super nota 10 de la mine

Corinuta 1

07.07.2010, 00:18

Asa e Teo, sunt foarte bune. Nadina succes, multumesc.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bilute de branza