Chiftelute de dovlecei cu masline si branza feta

de housy in Aperitive / Garnituri, 7 Aug 2010 | 4656 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 dintr-un dovleac mai mare
  • 100 g branza feta
  • 5-6 masline negre mamouth
  • 1 ou
  • 3 catei usturoi
  • 1 ceasca faina
  • sare
  • piper
  • marar
  • patrunjel
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecei cu masline si branza feta:

- se curata de coaja si seminte dovleacul, dupa care se spala

- jumatate din el se da pe razatoarea mare

- se scurge foarte bine de zeama (eu am strans in pumn cu forta pentru a termina mai repede)

- se curata 3 catei de usturoi si se toaca marunt

- intr-un bol se amesteca dovlecelul cu oul, faina, sarea, piperul, mararul, patrunjelul si usturoiul.

- se adauga apoi brnaza feta si maslinele in prealabil curatate de samburi si taiate marunt.

- intr-o tigaie, in uleiul incins, se pun chiftelutele cu o lingurita.

- se prajesc pe abele parti si se scot pe un servetel de hartie.

- se servesc reci, cu mustar

 

                                                        De sezon! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecei cu masline si branza feta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu maioneza