Chiftelute de dovlecel cu branza feta si telemea

de trifadalia in Mancaruri de legume, 1 Aug 2018 | 3283 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc dovlecel
  • 1 legatura de marar
  • 3 linguri de gris
  • 1 lingura de faina
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ou
  • 50 gr branza feta
  • 50 gr telemea
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • ulei pentru prajit
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecel cu branza feta si telemea:

Se curata dovlecelul de coaja si de seminte, apoi se da pe razatoarea cu gauri mari si se lasa cu sare si piper jumatate de ora pentru a se inmuia.

Apoi se stoarce de zeama lasata, se adauga restul condimentelor si se amesteca. Compozitia rezultata se ia cu lingura si se pune in ulei sa se prajeasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecel cu branza feta si telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]