Chiftelute de iepure cu ciuperci

de vero_closca in Mancaruri cu carne, 21 Feb 2011 | 6121 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure
  • 500g ciuperci
  • 1 morcov
  • 1 capatana de usturoi
  • 2 oua
  • 2-3 felii de franzela inmuiate in lapte (si stoarse)
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia dulce sau iute
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de iepure cu ciuperci:

se scoate carnea de iepure de pe oase,se curata morcovul,ciupercile si usturoiul si apoi se trec prin masina de tocat impreuna cu feliile de franzela.

se amesteca cu ouale, se condimenteaza cu sare,piper,cimbru si boia si se omogenizeaza bine.

cu mana uda se formeaza chiftelute si se prajesc in ulei incins pe ambele parti.

se servesc calde  cu salata sau muraturi.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de iepure cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]