Chiftelute de legume

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 9 Dec 2014 | 12251 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • o legatura marar
  • ulei,
  • sare,
  • piper
  • pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de legume:

Cartofii se spala de pamant si se pun la fiert cu tot cu coaja in apa rece . Dovlecelul se curata de coaja si se da pe razatoarea mare. Usturoiul si ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Morcovul se curata, se spala si se da pe razatoarea mica. Dupa ce s-au fiert cartofii se curata de coaja si se dau si ei pe razatoarea mare. Se amesteca toate aceste ingrediente, se adauga mararul tocat marunt si cateva linguri de pesmet (vreo 5-6 linguri). Se condimenteaza cu sare si piper. Se lasa compozitia sa se odihneasca timp de 10 minute. Cu mana uda se formeaza chiftelute care se prajesc in ulei incins sau se pot pune la cuptor intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.

Bon Appetit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu mere

de oanapl 8

ieri la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

Prăjitura cu biscuiți și cremă de vanilie - Deliciu fin și cremos

pe 03.04 la 10:08

Rețeta de cozonac fără frământare - Pufos, dulce și aromat

pe 03.04 la 10:02

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de cartofi cu bureti