Chiftelute de linte cu susan

de yammy in Aperitive / Garnituri, 1 Dec 2009 | 7135 vizualizari

 

Perfecte langa un piure fierbinte

 

INGREDIENTE

  • 200gr linte
  • 500 ml supa
  • 1 foaie dafin
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 4 lg verdeata
  • 150 gr susan
  • 2 oua
  • 60 gr faina integrala
  • 75 gr smantana
  • 3 lg fulgi de ovaz
  • sare
  • piper
  • 5 lg ulei de susan
  • 150 gr cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de linte cu susan:

Lintea se fierbe in supa cu dafin 30 min, Se scoate foaia de dafin. Se curata morcovul si ceapa, se rad si se calesc. Se amesteca apoi cu verdeata, susan, oua, faina, smantana, fulgi de ovaz si linte si se condimenteaza.
Cuptorul se incinge  la 120 grade. Cu mainile umede se formeaza chiftelute si se prajesc in ulei de susan cate 3  min pe fiecare parte . Se aseaza intr-o tava unsa cu unt si pe fiecare chifteluta se sispun fasii de cascaval. Se coc 5-6 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de linte cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]