Minunate pentru piticii mici si mari
Se curata pestele se taie bucati, se scot intestinele ...bla bla stiti voi
Se pun bucatile de carne la fiert in apa cu putina sare,se fierb 10-15 minute.
se scoate pestele in apa se lasa la scurs putin dupa care se curata de oase(e ceva de lucru) dupa care se toaca marunt.
Cartofii si morcovul se razuiesc sau se toaca marunt(eu am fost mai lenesa i-am tocat nu i-am razuit)se amesteca cu carnea de peste tocata se condimenteaza cu sare,piper,patrunjel verde tocat,ouale,usturoi pisat,paine inmuiata in lapte (am pus eu) se framanta bine toate impreuna .
Se formeaza chiftelute in mana mai mici mai mari si se prajesc in ulei.Unele le-am dat prin faina alba altele nu.
Super bune si gustoase au fost ,mai ales ca am avut pescari nu gluma ,pitici au fost foarte foarte incantati si mai nou la sfarsit de saptamana daca nu e frig vor la pescuit,va pun si cateva poze ,din zile diferite