Chiftelute de pui cu sos de rosii si busuioc

de RuxyRux in Pui, 29 Sep 2015 | 4655 vizualizari

 

O mancare gustoasa, iubita mult la noi in familie!

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui mari
  • 2 cepe
  • 5 catei de usturoi
  • 2 linguri pesmet
  • 1 lingura ulei palmier
  • sare
  • piper
  • 1 linguri lapte
  • 2 linguri apa minerala
  • 1 ou mare
  • 1 pahar de vin alb
  • 1 canita de ketchup de casa
  • 3 rosii imense
  • 1 canita de apa
  • busioc uscat
  • busuioc verde proaspat
  • 3 linguri ulei pentru uns tava
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui cu sos de rosii si busuioc:

Carnea se spala, se taie si se toaca prin masina, impreuna cu ceapa si usturoiul.

Se adauga, oul, apa, uleiul, laptele, pesmetul, sare si piper dupa gust. Se formeaza chiftelutele.

Se unge tava cu ulei( cele 3 linguri) si se pun chiftelutele. Se coc pana la jumatate la cuptor apoi se pune sosul deasupra si se coc pana sunt gata. Cand mancarea este gata  se pune busuioc verde proaspat tocat din belsug.

Sosul: se razuie rosiile pe razatoare se amesteca cu  ketchup, busuioc uscat, apa, vin, sare piper dupa gust.

De regula garnitura la aceasta mancare este piureul de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui cu sos de rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi aromati cu piept de pui