Chiftelute de pui cu surpize

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 2 Oct 2010 | 4974 vizualizari

 

Bune rau de tot nu gluma

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata pui(se poate si de porc)
  • 2 felii de paine
  • 1 oo ml lapte
  •  cartofi cruzi
  • patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 oua+2 pt prajit
  • 10  linguri de faina alba
  • 5-6 oua fierte tare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui cu surpize:

Se inmoaie feliile de paine in lapte .

Cartofi se curata si se toaca sau se rad prin razuitoare.

Se amesteca carnea cu painea inmuitata in lapte , cartofii, usturoiul, 2 oua intregi , faina(2-3 linguri) si patrunjelul verde tocat, sare si piper. Se framanta foarte bine toate impreuna .

Separat se fierb 5-6 oua ,se curata de coaja si se taie pe lungime in doua.

Cu mana umeda se ia din compozitita de carne se pune cate 1/2 de ou fiert in mijloc si se da o forma mai alungita,dupa care se da prin faina alba si ou batut cu un praf de sare. Se pun pe o tava cu hartie si se da tava la cuptor pentru aproximativ 1 ora (fara ulei) Dupa 30 minute se intorc si pe cealalta parte pana se rumenesc fumos.

Se servesc cu  pireu de cartofi, cartofi natur, pilaf de orez

PS: Initial am vrut sa fac 12  bucati, dar nu au incaput in tava, asa ca un ou fiert l-am tocat si l-am pus in compozitie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui cu surpize" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]