Chiftelute in sos

de Bucataras Monica in Curcan, 30 Mar 2013 | 3679 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata de curcan
  • usturoi
  • sare
  • 2 oua
  • piper
  • marar
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa mica
  • 4 catei usturoi
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 1 foaie de dafin
  • ciumbru
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute in sos:

Se framanta carnea impreuna cu cele 2 oua,sarea,mararul si usturoiul si pun la prajit! Sosul: se caleste ceapa  ,apoi se aduga usturoiul,faina si putina apa,se amesteca pana se formeaza un aluat,peste acesta se adauga pasta de rosii si mirodeniile!

La final se adauga piftelutele racite in sos,se servesc de preferat calde!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute in sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]