Chiftelute in sos de ceapa

de diaconta in Mancaruri cu carne, 21 Noi 2010 | 10746 vizualizari

 

Un aperitiv rece,la care eu am cam strambat din nas,dar s-a dovedit a fi foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne tocata de porc
  • 3 catei de usturoi
  • 4 linguri pesmet
  • 1 cartof
  • sare,piper,vegeta
  • verdeata
  • 1 ou
  • 5 buc ceapa rosie
  • 2 oua pentru maioneza
  • ulei
  • 3 linguri smantana
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute in sos de ceapa:

Din carne tocata,pesmet,cartof,ou,usturoi facem o compozitie de chiftele.Condimentam si adaugam verdeata.Facem bilute mici pe care le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Le punem in cuptorul fierbinte pana cand se rumenesc frumos.Cateva bucati le-am tavalit prin seminte de susan.

Ceapa rosie o taiem solzi,punem putina sare si o lasam la macerat pana a doua zi.

Din cele doua galbenusuri facem o maioneza.Adaugam zeama de lamaie si 3 linguri de smantana.

Ceapa macerata o stoarcem bine de zeama si o punem in maioneza,apoi rostogolim in acest sos si chiftelutele.

Eu nu prea mananc ceapa,dar dupa ce au stat la frigider au fost delicioase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute in sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]