Chiftelute picante de cartofi

de mena29 in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2010 | 5401 vizualizari

 

By Miha .Am facut o combinatie intre reteta lui Miha si a Nadinei.Multumesc fetelor!

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi potriviti
  • 1 ceapa mare
  • 1 gogosar rosu
  • 5 catei usturoi
  • 1 ou
  • 50g unt
  • 2-3 linguri faina
  • 100g cascaval ras
  • sare
  • piper
  • frunze de patrunjel.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute picante de cartofi:

Fierbem cartofii in coaja dupa care ii curatam si ii zdrobim bine,adaugam untul,smantana,oul,gogosarul taiat cubulete mici,cascavalul,usturoiul zdrobit si frunzele de patrunjel spalate si tocate marunt.Amestecam bine compozitia,potrivim de sare si piper.Cu mainile umede formam chiftelute pe care le prajim in baie de ulei incins.Cand chiftelutele s-au rumenit le scoatem cu o spumiera pe servetele pentru a elimina surplusul de ulei.Le servim calde sau reci,dupa preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute picante de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci brune cu cascaval