Chiftelute umplute cu masline verzi

de aziz in Vita, 22 Ian 2011 | 5908 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata de vita
  • 2 oua
  • 4 felii de piine
  • usturoi pisat
  • un cartof dat pe razatoarea mica
  • sare piper
  • supa instant jumatate de lingura
  • masline fara simburi
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute umplute cu masline verzi:

amestecam toate ingredientele si formam bilute din amestec iar in mijloc inchidem cite o maslinuta.asezam in tava chiftelutele si dam la cuptorul preincalzit 200 grade cam 25-30 minute.sau in functie de cit de rumene le doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute umplute cu masline verzi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macaroane cu sos de iaurt si carne de vita-specific tarilor arabe