Chinezoaica

de butoiaurora76 in Prajituri, 18 Iul 2013 | 22944 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet unt
  • 150 g zahar
  • 5 albusuri
  • 100 g faina
  • 1 praf de copt
  • 250 g nuca
  • 2 esente rom
  • 40 g cacao

Glazura

  • 5 galbenusuri
  • 150 g zahar
  • 1 esenta rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chinezoaica:

Se mixeaza untul moale la temperatura camerei cu zaharul, apoi se pune faina amestecata cu praful de copt, cacaoa si nuca macinata. Separat se bat albusurile spuma cu un praf de sare.

Se amesteca albusurile cu compozitia de mai sus usor cu miscari de jos in sus. Se coace la cuptor pana trece testul cu scobitoarea. Glazura se face din galbenusurile mixate cu zahar si se aseaza peste aluatul gata copt, se mai lasa la cuptorul incins cu focul stins timp de 10 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chinezoaica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chinezoaica