Chocolate Crumble cake

de laylalala in Prajituri, 26 Aug 2010 | 11228 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 100 gr unt, la temperatura camerei
  • 100 gr zahar
  • 2 oua
  • 250 ml lapte caldut
  • 100 gr alune de padure, prajite putin apoi macinate
  • 300 gr faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • Farimituri
  • 100 gr unt
  • 100 gr zahar
  • 200 gr faina
  • 150 gr fulgi de ciocolata
Portii: 9
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chocolate Crumble cake:

Se incinge cuptorul la 200°C.
Pentru aluat se bate untul cu zaharul.Se incorporeaza ouale apoi laptele.Intr-un vas se amesteca alunele cu faina, praful de copt si scortisoara.Se inglobeaza ingredientele uscate la cele lichide.Aluatul obtinut se rastoarna intr-o forma de copt patrata.
Pentru farimituri, se amesteca untul cu zaharul si faina pana cand se obtine un aluat sfaramicios.Se adauga fulgii de ciocolata si se amesteca usor.Se presara farimiturile peste aluatul din tava si se da prajitura la copt 35-45 minute pana cand s-a rumenit la suprafata, iar la introducerea unei scobitori in centru aceasta va iesi curata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chocolate Crumble cake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Teo 1

26.08.2010, 21:49

cat de interesanta ! si frumoasa !

Teo 1

26.08.2010, 22:03

se vede un strat maro,inteleg ca , fulgii de ciocolata se amesteca cu firimiturile s-au la copt ''cad'' fomand acel strat ?

laylalala 1

27.08.2010, 21:31

Am mentionat faptul ca aluatul faramicios se amesteca cu fulgii de ciocolata iar apoi acestea se presara peste celalalt aluat.La copt, ciocolata se topeste si devine asa cum este in imagine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu foi si crema de ciocolata cu alune