Choux-uri umplute cu icre si pateu

de maria_claudia in Aperitive / Garnituri, 12 Sep 2010 | 11505 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200ml apa,
  • 100ml ulei,
  • 200gr faina,
  • 4oua,
  • putina sare.

Pentru umplutura:

  • icre
  • pateu de ficat
  • doua linguri crema de branza,
  • o lingurita unt.  
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Choux-uri umplute cu icre si pateu:

Fierbi apa cu uleiul si sarea pana da in clocot. Se adauga faina si se amesteca pana se incorporeaza.Se lasa putin la racit , se aduga pe rand ouale amestecand energic.Se unge o tava cu ulei se pune compozitia intr-un cornet sau se ia cu lingurita si se aseaza gogosele mici.Cuptorul trebuie sa fie bine incalzit  ,se introduce tava in cuptor pentru 30-35 minute.Primele 25 de minute nu se deschide cuptorul .Cand sunt gata le lasi sa se raceasca, apoi le tai un capacel mic.Le umpli interiorul cu cremele pregatite.Pentru umplutura cu icre,se mixeaza icrele cu gris fiert, apa minerala, ulei si zeama de lamaie.Pentru umplutura de pateu se amesteca pateul cu crema de branza si lingurita de unt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Choux-uri umplute cu icre si pateu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budincă ţărănească - aperitiv