Cici

de Angelina_Elena in Paste, 11 Noi 2011 | 18485 vizualizari

 

Cici-preparat din faina,apa si sare,care se fierb in apa in care s-a fiert fasolea

 

INGREDIENTE

  • fasole
  • apa
  • 500 g faina
  • sare
  • secretul gustului
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cici:

Se fierbe fasolea in apa cu sare. Dupa ce s-a fiert strecuram boabele de fasole, iar apa in care s-a fiert se pune deoparte.

Se pregatesc cici: intr-un vas se pune faina, sarea si apa cat cuprinde. Framantam pana obtinem un aluat elastic. Se ia cate o bucata de aluat si se intinde cat mai subtirel. Dupa ce i-am facut ii punem la fiert in apa de la fasole. Sunt gata in momentul in care se ridica la suprafata. Se scot pe o farfurie se pune peste ei sare/secretul gustului si putin ulei. Se amesteca bine. Se servesc calzi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 09:18

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

pe 16.07 la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 16.07 la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tagliatele cu piept de pui