Ciocanele cu ciuperci la cuptor

de angyb in Pui, 21 Iun 2012 | 10108 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 ciocanele
  • 1 cutie de ciuperci
  • 1/2 gogosar rosu
  • 1/2 pahar vin alb
  • 1/2 pahar pasta de rosii
  • 1/2 pahar apa
  • sare .piper ,vegeta
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele cu ciuperci la cuptor:

Ciocanele spalate se condimenteaza cu sare, piper, vegeta si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei de masline.

intr-un castron se amesteca ciupercile cu gogosarul taiat felii subtiri si se adauga vinul, apa si pasta de rosii. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se toarna peste ciocanele.

Se da la cuptor aproximativ 1 ora.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele cu ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui, bacon, mix de brocoli si conopida