Ciocanele de pui cu ciuperci

de mihaelar63 in Pui, 15 Iun 2011 | 7973 vizualizari

 

Va las sa ghiciti cat de buna este mancarica aceasta .

 

INGREDIENTE

  • 1 Kg pulpe pui inferioare [ciocanele ]
  • 4 cepe
  • 500 gr ciuperci champignon
  • ulei
  • sare
  • boia
  • piper
  • 2 linguri pasta rosii
  • patrunjel si telina verde .
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui cu ciuperci:

Pulpele de pui se curata si se spala .

Ceapa se curata si se taie cubulete , se caleste in putin ulei .

Se adauga ciocanelele ,sare piper , boia , ciupercile taiate  si pasta de rosii .Amestecati si puneti apa calduta cat sa acopere carnea .

 Fierbeti la foc mic [ 30 min] pana carnea este patrunsa si apa a scazut  formand un sos legat .

Taiati verdeata marunt si puneti peste mancarica.

Serviti cu mamaliguta calda .

TIPS-URI

1

 Multa ceapa la mancarurile cu sos = multa savoare .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu fenel si piure de cartofi