Ciocanele de pui cu legume la cuptor

de diana_k in Pui, 22 Apr 2013 | 4629 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ciocanele de pui
  • 1,5 kg cartofi
  • 1 ceapa
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 catel de usturoi
  • 1 morcov
  • 1/2 mar
  • ulei
  • sare, piper, rozmarin, boia dulce
  • condimente pentru gratar pentru carne pui
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui cu legume la cuptor:

Cartofi se curata, se spala si se taie in patru. Morcovii se curata si se feliaza, la fel si ceapa. Marul se taie cubulete mari.

Tava ce va merge la cuptor se unge cu ulei, se aseaza legumele se presara cu sare, piper, boia si rozmarin. Se amesteca bine si se distribuie in tava.
Ciocanele de pui se condimenteaza cu sare, piper si condimentele pentru gratar si se aseaza in tava peste legume, se pune si usturoiul si se toarna o cescuta de apa.

Tava se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor la 200 grade C, timp de 30 de minute, apoi se indeparteaza folia si se mai lasa la cuptor pana se rumeneste carnea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu rosii si mozzarella