Ciocanele de pui cu sos de leurda

de MotanLaOale in Pui, 28 Mar 2013 | 4787 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 ciocanele de pui
  • 3 legaturi leurda
  • 400g rosii taiate cuburi (conserva)
  • 1 legatura ceapa verde
  • 50ml ulei
  • vegeta
  • boia
  • sare
  • piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui cu sos de leurda:

Ciocanelele se curata, se spala bine, se usuca si se presara cu vegeta, boia si piper.

Ceapa si leurda se curata, se spala si se toaca.

Intr-un vas termorezistent (sau tava) se  pune uleiul si ceapa si se presara cu vegeta, boia si piper.

Se pun si ciocanelele in vas si se toarna o ceasca de apa.

Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 30-40 minute.

Se intorc de doua ori sa se patrunda bine ciocanelele.

Se scoate din cuptor si se adauga rosiile si leurda.

Eu am scos ciocanelele din tava ca sa pot sa omogenizez bine.

Am pus in sos ciocanelele si le-am introdus din nou in cuptor pentru 10-15 minute.

Sunt gata cand scade susul si ciocanelele sunt rumenite frumos.

La servire se poate presara cu putina leurda tocata fin.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu sos de leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui cu prosciutto crudo si bere