Ciocanele de pui pe pat de legume

de geobucataras in Pui, 23 Ian 2014 | 8086 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi
  • 9-10 ciocanele
  • un ardei mare rosu
  • 2 cepe rosii
  • 2 morcovi
  • 3 catei de usturoi
  • foi de dafin
  • condiment pentru carne( barbeque de pui asa se numeste condimentul, e de la knorr)
  • ulei 200 ml
  • un pahar mare de vin alb
  • o cana mare de apa
  • busuioc si oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui pe pat de legume:

Carnea o spalam bine si o condimentam cu barbeque de pui,legumele le curatam si le taiem in functie de preferinta.

Dupa ce ati facut legumele le puneti in tava iar deasupra puneti carnea.

Presarati cu sare, piper , oregano si busuioc.

Foile de dafin le asezam si pe ele in tava, iar usturoiul il taiem si-l adaugam.

Inainte de a baga la foc punem, uleiul, vinul si apa, apoi dam la foc pana vedem ca s-a rumenit carnea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]