Ciocanele in crusta de sos si seminte de canepa

de Valclaudia in Pui, 28 Iun 2015 | 3534 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola ciocanele (13 bucati am avut eu)
  • 1 borcanel de 125 ml "Cocktail Sauce" din comert (din gama Selektion de la Penny)
  • sare si piper macinat dupa gust
  • 2 linguri seminte de canepa
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele in crusta de sos si seminte de canepa:

Ciocanelele se spala si li se indeparteaza pielea.

Le clatim din nou,apoi le tamponam cu srvetele de bucatarie sa scapam de apa in exces.

Preincalzim cuptorul la 185 grade.

Tapetam cu hartie de copt tava cuptorului.

Punem ciocanelele intr-un castron, adaugam 3/4 din cantitatea de sos din borcan, presaram sare si piper dupa gust, apoi busuiocul uscat si amestecam bine sa se imbrace ciocanelele pe intreaga suprafata su sos.

Asezam apoi ciocanelele in tava tapetata, presaram seminte de canepa si tam tava la cuptor pana se rumenesc ciocanelele uniform pe toate partile (le mai intoarcem din cand in cand).

Servim cu restul de sos sau cu orice garnitura.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele in crusta de sos si seminte de canepa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume si pui la cuptor