Ciocanele in vas roman

de Laly in Pui, 19 Sep 2010 | 5393 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10-12 ciocanele de pui
  • 1 kg cartofi mai mici
  • sare,condimente,ulei
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele in vas roman:

Se spala ciocanelele si se sterg cu un prosop absorbant.Se condimenteaza cu sare si condimente.

Cartofii se curata si se pun intregi daca sunt mai mici,sau se taie pe jumatate daca sunt mai mari.

Se pune un pic de ulei pe fundul vasului,apoi se pun cartofii sarati,peste care adaugam ciocanelele.

Se dau la cuptor pana se rumenesc copanelele deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]