Ciocolata de casa

de LC in Dulciuri, 20 Mai 2012 | 5193 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • lapte praf ( 500 g)
  • zahăr 500 g
  • apă 150 ml
  • esență de rom
  • cacao(50-70 g)
  • alune de pădure, stafide, nuci
  • 150 g unt gras
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata de casa:

Se fierb zahărul cu apa. Când ajunge la punctul de fierbere mai lăsăm 5 minute și luam de pe foc. Adăugăm esența și untul ( la temperatura camerei), apoi laptele praf și cacaua și amestecăm bine bine cu telul. După aceea aruncăm si alunițele , nucile sau orice altceva. Tapetăm un vas cu folie alimentară sau foaie decopt și lăsăm la rece 4-5 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocolata de casa cu pasta de alune