Ciocolata de casa raw-vegan

de adrianae in Vegan / Raw vegan, 30 Mar 2011 | 18954 vizualizari

 

Avocado e personajul principal in aceasta reteta, nu poate fi inlocuit cu nimic, da consistenta cremoasa a ciocolatei, gustul sau in combinatie cu celelalte ingrediente ofera sentimentul unui desert rafinat si consistent, minunat!

 

INGREDIENTE

  • jumatate de avocado mai mic (70 g)
  • 15 g migdale decojite crude
  • 5 g razatura de cocos
  • 3 g pudra de roscove
  • cateva picaturi de extract de stevia (un indulcitor natural care se gaseste la plafare)/miere - dar are IG mare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata de casa raw-vegan:

Avocado se face pasta la blender, se adauga migdalele, se maruntesc si ele impreuna cu crema de avocado tot la blender, peste crema se amesteca pudra de roscove (sau cacao), fulgii de cocos si extractul de stevia (sau mierea), se omogenizeaza bine.

Se pune intr-o folie de plastic in ce forma doriti si se da la congelator pana se intareste. Cam cu un sfert de ora inainte de servire se scoate din congelator, si din folia de plastic.

TIPS-URI

1

migdalele pot fi inlocuite cu orice oleaginoase crude

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa raw-vegan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri vegane de cocos cu banane