Ciocolata plastica

de Michelle in Torturi, 12 Dec 2009 | 12328 vizualizari

 

o pasta numai buna pentru a face flori,trandafir si multe altele pentru decorarea torturilor!

 

INGREDIENTE

  • 115 gr ciocolata alba
  • 42 gr miere de albine
  • 115 gr ciocolata neagra
  • 52 gr miere de albine
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata plastica:

se pune ciocolata pe baie de aburi la topit,si cand e topita adaugam mierea si luam de pe foc.amestecam pana ce ciocolata se desprinde de pe pereti oalei.punem pasta in folie si dam la frigider 24 ore.o scoatem din frigider,si apoi modelam ce dorim din ea.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata plastica" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (24)

Michelle 1

17.12.2009, 23:27

nu-i nicio problema Miha,imi place ca aveti umor!

elena1988 1

02.02.2011, 16:48

naomy 1

17.12.2011, 14:31

super idee ,imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]