Ciolan afumat cu varza la vas roman

de prohorez68 in Mancaruri cu carne, 15 Oct 2013 | 7255 vizualizari

 

deliciosss!!!

 

INGREDIENTE

  • 100g bacon sau kaiser
  • 100g slanina afumata
  • 3 cepe potrivite
  • 2 ardei kapia rosu
  • 1 varza mare
  • 1 ciolan afumat de 1.5 kg
  • condimente dupa gust , sare,piper,chimen macinat,boia iute
  • 2 lingurite zahar
  • 5 linguri otet
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan afumat cu varza la vas roman:

Se pune vasul roman in apa pt. cel putin 20 min.

Se taie baconul si slanina bucatele si se aseaza pe fundul vasului, peste care se aseaza ceapa si ardeiul taiate cubulete, dupa care se taie varza fideluta si se amesteca cu toate condimentele si se storce putin ca sa se inmoaie varza.

Se aseaza jumatate din varza peste restul in vas dupa care se aseaza ciolanul pe patul de varza si se acopera complet cu restul de varza, se pune capacul si se da la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 4 ore dupa care se descopera si se mai lasa 20 min sa se rumeneasca ciolanul putin!!!

Pofta buunaa!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan afumat cu varza la vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (6)

Rocsi 1

15.10.2013, 21:11

O bunatate de preparat

Krystyan Trendy 1

28.10.2013, 16:26

o bunatate

mihaelar63 1

03.11.2014, 16:33

La multi ani !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]