Ciorba acra cu carne de pui

de Alexandra Burz in Ciorbe, 28 Ian 2014 | 9527 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 4-5 morcovi
  • 2 patrunjei
  • 1 ceapa
  • ardei gras
  • 2 cartofi potriviti
  • 2 linguri orez
  • 200 ml smantana
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • ulei
  • apa
  • tarhon in otet
  • frunze patrunjel
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba acra cu carne de pui:

Curatam si spalam bine legumele.

Taiem ceapa marunt, morcovii si patrunjelul rondele, ardeiul cubulete mici.

Intr-o oala punem uleiul la incins, adaugam legumele taiate si le calim usor aproximativ 10 minute.

Carnea o spalam bine de impuritati, o taiem cubulete si o adaugam peste legume.

Adaugam apa, aproximativ trei sfert din oala.

Cand morcovii sunt aproape fierti adaugam cartofii curatati si taiati cubulete si orezul.

Cand e gata fiarta, oprim focul, si o dregem cu ou batut si smantana.

Adaugam tarhon murat dupa gust, in functie de cat o vrem de acra.

Decoram cu patrunjel verde.

TIPS-URI

1

pentru a nu se branzi adaugati oul batut cu smantana abia cand e aproape rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba acra cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de copanele de pui reteta traditionala romaneasca