Ciorba alba din rucola cu slaninuta afumata

de Valclaudia in Ciorbe, 12 Mai 2018 | 5514 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola rucola
  • cca 150 gr. slanina afumata
  • 2 catei de usturoi
  • 1 cutie lapte pentru cafea cu 12% grasime
  • cca 300 ml apa plata
  • 1 lingurita pasta de ardei
  • 1 lingurita legume deshidratate
  • sare si piper dupa gust
  • cativa stropi zeama de lamaie la servire
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba alba din rucola cu slaninuta afumata:

Spalam frunzele de rucola.

Curatam usturoiul, il taiem bucatele.

Slaninuta afumata se taie bucatele, apoi se pune la topit in oala.

Cand bucatelele de slanina se transforma in jumarele, se adauga usturoiul, lasam cateva secunde, apoi adaugam frunzele de rucola scurse de apa.

Punem laptele si legumele deshidratate, adaugam apa plata si acoperim oala.

Lasam sa clocoteasca 10-15 minute la foc mic, punem pasta de ardei, sare si piper macinat dupa gust, stingem focul.

Dupa cateva minute portionam si servim.

Eu am potrivit gustul in farfurie cu 2-3 stropi zeama de lamaie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba alba din rucola cu slaninuta afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana..de Bihor