Ciorba cu carne de vita

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 12 Apr 2011 | 6906 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne de vita
  • 2 linguri cu bulion de rosii
  • radacina de telina si pastarnac
  • 1 morcov,
  • 1 ardei capia, 
  • 2 cepe
  • 2-3 cartofi taiati cubulete
  • leustean si patrunjel verde
  • sare/delikat dupa gust
  • 3 linguri ulei
  • 1 l bors
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu carne de vita:

Spalam carnea in apa rece (operatiunea se repeta pana cand apa ramane curata) si o punem la fiert, avand grija ca de fiecare data sa adunam cu o strecuratoare/paleta spuma formata. Intre timp, dupa ce carnea a  fiert,  adaugam legumele, tocate marunt.

Ulterior, punem cartofii taiati cubulete si lasam pe foc cam 20 de minute. Punem apoi bulionul, borsul si delikatul/sarea dupa gust si lasam sa mai fiarba 10-15 minute impreuna. Se presara leusteanul si patrunjelul tocate marunt dupa ce am luat ciorba de pe foc.
Pofta buna!

TIPS-URI

1

Smantana, adaugata la servire,  ii confera un gust fin

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu aripi de pui ,dovlecel si legume