Ciorba cu chiftelute din ficat de pui

de Lau in Ciorbe, 20 Mai 2011 | 5927 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 morcovi
  • 3 cartofi
  • 1 rosie
  • 2 ardei rosii
  • 1 ceapa
  • patrunjel
  • 2 pulpe
  • 500 g ficat
  • pesmet
  • 2 oua
  • sare
  • boia dulce
  • zeama de lamaie
  • fidea
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu chiftelute din ficat de pui:

Curatam morcovii, cartofii, ceapa, ardeiul, apoi le taiem bucati mai mari si le punem la fiert impreuna cu pulpele dezosate. Spalam rosia si o taiem dupa care o adaugam in oala.

Intre timp  tocam ficateii de pui, ii condimentam cu sare, boia dulce, piper si ulei, adaugam si ouale si amestecam. Le trecem prin pesmet si formam chiftelutele.

Punem chiftelutele in ciorba si lasam sa fiarba timp de 1 ora, cand chiftelutele se ridica inseamna ca sunt fierte. Cand au inceput sa se ridice adaugam fideaua si lasam sa mai fiarba 5 minute. Stingem focul adaugam zeama de lamaie si sare dupa gust

Se serveste cu patrunjel verde si smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu chiftelute din ficat de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu varza rosie