Ciorba cu oua

de Lau in Ciorbe, 10 Mar 2011 | 6655 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • zarzavat
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • leustean
  • 2 linguri de pasta de tomate
  • sare dupa gust
  • piper
  • bors pentru acrit
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 20 ml ulei
  • fidea
  • 3 cartofi
  • 1 foaie dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu oua:

Se pune apa intr-o oala, se adauga zarzavatul, ceapa curatata si taiata marunt si bulionul.  Curatam si taiem morcovul felii. Se curata cartofi , se spala si se adauga in oala, leusteanul, 1 foaie de dafin se pune la fiert. Cand  aproape au fiert morcovul si cartofii, se adauga fideaua, se mai lasa sa traga un clocot dupa care se adauga borsul si sare dupa gust, piperul, mararul. Se mai lasa 5 minute dupa care se adauga cate un ou, adaugam patrunjelul tocat si acoperim. Stingem focul sau lasam focul mic pana se ridica ouale deasupra.

TIPS-URI

1

nu amestecam pana nu se ridica ouale deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

ULTIMELE COMENTARII

Dafur

Dacă ești în căutarea unui colier din argint elegant și de calitate, merită să arunci o privire pe https://www.chanti.dk/p-halskaeder-i_soelv . Aici vei găsi o selecție variată de coliere din argint sterling autentic – de la modele simple și clasice până la modele moderne. CHANTI este sinonim cu calitate, prețuri corecte și un magazin online ușor de utilizat. Fie că este un cadou sau pentru tine – un colier din argint conferă fiecărei ținute o notă elegantă. Datorită livrării rapide și plății sigure, noua ta bijuterie preferată este la doar câteva clicuri distanță.

De ce purtam bijuterii?

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu peste afumat