Ciorba cu perisoare de curcan

de Bya Ralu in Ciorbe, 30 Ian 2013 | 7330 vizualizari

 

am vazut reteta la mihaelar63 http://www.bucataras.ro/retete/ciorba-cu-perisoare-de-curcan-26948.html,a iesit o ciorbita extraordinara:D

 

INGREDIENTE

  • 1-2 morcovi
  • 1 ceapa alba
  • 1/2 ardei rosu
  • telina
  • pastarnac
  • patrunjel verde
  • 2 linguri de tarhon in otet
  • 200 g smantana
  • 2 linguri de bors magic cu legume
  • vegeta,piper,leustean
  • Pentru perisoare:
  • carne de curcan tocata
  • patrunjel
  • 1 ou
  • 2 linguri de lapte
  • 3 linguri de pesmet
  • 1 ceapa alba
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare de curcan:

Legumele: morcovul, telina, ceapa, ardeiul gras, pastarnacul se dau pe razatoarea mare. In oala de ciorba se pun la calit in ulei de masline. Se adauga apa si se lasa sa fiarba. Separat se amesteca carnea de curcan cu oul, sare, piper, ceapa tocata marunt. Se adauga laptele, pesmetul si patrunjelul tocat marunt. Se amesteca foarte bine si se formeaza bilute. Cand ciorba incepe sa clocoteasca se adauga perisoarele.

Cand e aproape gata ciorba, se pune intr-un castron smantana amestecata cu vegeta si borsul magic, se subtiaza cu putina apa, dupa care se adauga cate un polonic de ciorba amestecand continuu. Se toarna compozitia in ciorba, impreuna cu tarhonul si se mai lasa 10 minute la foc mic. Se serveste cu patrunjel proaspat si leustean uscat

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

Bya Ralu 1

03.02.2013, 17:04

Micutza Luana 1

18.03.2013, 22:03

super bunaa sa mai faci ,da sa ma chemi si pe mine

Bya Ralu 1

18.03.2013, 22:03

))))))

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare