Ciorba cu perisoare de vita

de deyutzky in Ciorbe, 17 Mar 2013 | 7296 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pt compozitia de perisoare:
  • 750 gr carne tocata de vita
  • 1 pumn de orez
  • 2 oua
  • 2 linguri de faina
  • sare
  • piper
  • Pt ciorba:
  • 1 ceapa mai mare (sau 2 mici)
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 3 linguri de zarzavat de casa
  • bors cca 500 ml- eu am facut aprox 4 l de ciorba.(sau dupa gust, depinde cat de acru vreti sa fie)
  • 1 pumn de orez
  • sare
  • patrunjel proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare de vita:

Spalam bine ceapa si morcovul, le taiem cubulete mici dupa care le punem la fiert. 

Cand apa incepe sa fiarba adaugam 1 pum de orez, rosia taiata cubulete si cele 3 linguri de zarzavat si mai lasam la fiert cateva minute.

Pregatim perisoarele: 

Amestecam carnea cu 1 pumn de orez, ouale, 2 linguri de faina, sare si piper dupa gust, apoi cu mana umeda formam perisoarele.

In timp ce apa fierbe, dam la foc mic si punem cu grija perisoarele una cate una.

Cand perisoarele s-au ridicat la suprafata adaugam borsul si sare dupa gust.

Mai lasam sa fiarba la foc mic aprox 20 de min, stingem focul, adaugam patrunjelul si punem capacul.

Se serveste imediat!!..ca tare buna e:)))

 

 


Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare de vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]