Ciorba cu taitei si praz

de Bya Ralu in Ciorbe, 16 Dec 2015 | 5442 vizualizari

COMENTARII (53)

mirela0911 1

16.12.2015, 20:11

Delicioasa ciorba!

Gherca Daniela 1

16.12.2015, 20:27

buna, buna!

Bya Ralu 1

17.12.2015, 00:46

multumesc buni

Bya Ralu 1

17.12.2015, 00:46

vladimir

Bya Ralu 1

17.12.2015, 00:47

multumesc mirela

Bya Ralu 1

17.12.2015, 00:47

daniela

dantes 1

17.12.2015, 06:24

Buna!

Gicuta 1

17.12.2015, 09:21

Rocsi 1

17.12.2015, 10:52

Imi cam face cu ochiul ciorbita ta

miki_a 1

17.12.2015, 11:19

Intr-adevar, iese o supa foarte buna si consistenta in albumine din aceste bucati de carne!

Bya Ralu 1

17.12.2015, 12:03

dantes

Bya Ralu 1

17.12.2015, 12:03

gicuta

Bya Ralu 1

17.12.2015, 12:03

mikisor

Geanina87 1

17.12.2015, 20:12

Bya Ralu 1

17.12.2015, 20:14

reisnaor_2006 1

19.12.2015, 09:43

Panacris 1

19.12.2015, 10:01

mihaelar63 1

19.12.2015, 11:40

Faina supa !!!!

Bya Ralu 1

19.12.2015, 13:05

roxana

Bya Ralu 1

19.12.2015, 13:05

cristina

Bya Ralu 1

19.12.2015, 13:05

mihaela

Anett 1

20.12.2015, 23:06

Bya Ralu 1

21.12.2015, 20:16

Lina24 1

12.01.2016, 09:50

Arata asa de bine ca deja mi s-a facut foame.

tina58 1

12.01.2016, 19:14

Nu comentez gustul ciorbei, dar sa folosesti si taietei si zdrente de ou nu mi se pare ok. Folosesti zdrentele de ou atunci cand nu ai in casa taietei sau fidea, sau pur si simplu vrei sa o faci cu zdrente, asa ca si una si alta in aceeasi ciorba mi se pare mult.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde (pastai) cu afumatura, o reteta ardeleneasca desavarsita