Ciorba de afumatura cu razalai

de lili in Ciorbe, 25 Ian 2011 | 6437 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • morcovi, 
  • ceapa, 
  • patrunjel,
  •  carne afumata (spinare de porc),
  • razalai
  •  vegeta si smantana.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de afumatura cu razalai:

Morcovul ( o parte) se rade prin razatoarea fina,se pun la calit in ulei.Cand este jumatate calit se adauga ceapa taiata fin,se mai lasa cateva minute si se pune carnea.Se completeaza cu apa. Cand supa da in clocot se pune morcovul taiat cubulete,se potriveste de sare,piper,vegeta si se pun razalaii. Se mai adauga si smantana si se lasa sa mai dea un clocot.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de afumatura cu razalai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de copanele de pui reteta traditionala romaneasca