Ciorba de afumatura cu smantana si tarhon

de Toamna07 in Ciorbe, 27 Oct 2012 | 8550 vizualizari

 

Va poftesc la masa sa serviti o farfurie plina de ciorba savuroasa cu afumatura,smanatana si tarhon.
Tarhonul pune in evidenta gustul afumaturii.
Pregatiti aceasta ciorbica pentru familia dumneavoastra si veti simti aprecierea lor.:)

 

INGREDIENTE

Ingrediente :

  • 1 kg coaste afumate de porc
  • 2 ardei grasi
  • 1 radacina de telina mica
  • 1 pastarnac
  • 2 morcovi
  • 3 cartofi
  • 1 ceapa
  • 4 galbenusuri de ou
  • 400 g smanatana
  • tarhon uscat
  • 2 litri de bors de casa
  • sare si piper alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de afumatura cu smantana si tarhon:

Mod de preparare:

Am spalat scaricica sub jet de apa calduta si apoi am taiat-o bucati.

Am pus afumatura la fiert in 4 litri de apa si cand am vazut ca incepe sa se inmmoaie am aruncat peste ea radacinoasele taiate marunt.Dupa cateva clocote s-au pus la fiert si restul de legume.
Borsul l-am dat in fiert si l-am adaugat in oala cand legumele erau fierte al dente.
Galbenusurile au fost amestecate cu smanatana,sare si piper alb.Am pus un polonic de ciorba peste acest amestec si apoi am turnat in oala.
Gata, acum am dres ciorba minunat de aromata.
La final am presarat 2 linguri de tarhon si dupa un clocot, am inchis.

Pentru toti  gurmanzii,pofta buna!:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de afumatura cu smantana si tarhon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de porc