Ciorba de aripioare, pipote si inimi de pui

de Dana Cristea - pusikmea in Ciorbe, 13 Oct 2011 | 11285 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g Aripioare
  • 1 caserola pipote cu inimi
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • pastarnac
  • telina
  • 1 cartof
  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel
  • 1 ou
  • sare
  • leustean
  • patrunjel
  • bors
  • 2 linguri orez
  • saracilat ( zarzavat)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de aripioare, pipote si inimi de pui:

Spalam si curatam carnea, dupa care o punem la fiert in apa cu sare si lasam sa fiarba. Spumam de cate ori este nevoie. Cand nu se mai formeaza spuma, punem legumele date pe razatoare sau taiate dupa preferinte si orezul spalat in cateva ape, dupa care lasam sa fiarba impreuna.

Cand legumele s-au inmuiat punem saracilatul si borsul si mai lasam10 - 15 min pe foc. La sfarsit adaugam sare dupa gust, dupa ce am oprit focul, batem oul ca pentru omleta si-l turnam in fir subtire peste ciorba, iar cu ajutorul unei furculite il facem franjuri, asezonam cu leustean si patrunjel.

Servim cu ardei iute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de aripioare, pipote si inimi de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pipote cu orez