Ciorba de burta

de mamaica in Ciorbe, 11 Oct 2010 | 12433 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 kg burta de vaca
  • un os de vita
  • 250g smantana
  • otet dupa gust
  • o capatana de usturoi
  • sare piper
  • 4 galbenusuri de ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de burta:

Dupa ce a fost burta spalata bine o mai lasam cam 30 min in apa rece cu otet ca sa-i mai ia din miros ,dupa care o punem la fiert impreuna cu osul de vita ,dupa 30 min  adaugam si legumele curatate dar intregi ,

le lasam sa fiarba toate la foc moderat ,

cand s-au fiert scoatem legumele si burta

burta o taiem fasii si o punem inapoi in oala dupa care intr-un castorn adaugam smantana ,galbenusurile de ou ,otetul ,usturoiul si le amestecam bine

cand s-au incorporat bine le aduagam in zeama de vita usor si mestecand fara incetare ,cand s-a incorporat toata mai lasa sa fiarba cateva minute pana da in cloct dupa care o stingem

putem adauga la fiecare farfurie gogosar acru taiat felii pentru a-i dau un aspect mai placut

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]